rkktrailer logo

RKKTrailer peräkärryt ja kuomukärryt.

Monipuoliseen käyttöön sopivat ja äärimmäisen kestävät peräkärryt

RKKTrailer valmistaa jarruttomat ja jarrulliset peräkärryt ja kuomukärryt, jotka soveltuvat monipuoliseen käyttöön. Yksityishenkilöiden ja yritysten lisäksi tuotteisiimme luottaa mm. pelastuslaitos ja rajavartiosto.

JARRUTTOMAT PERÄKÄRRYT

Jarruttomat peräkärryt lavakoossa 150×350 cm. Laitakorkeus on 40 cm. RS Pro on erityisen luja ja vankka jarruttomaksi peräkärryksi, joten kestävyys on huipussaan. Tarvittaessa saat kaikki varaosat peräkärryysi nopealla toimituksella.

Peräkärryä ei tarvitse katsastaa ja sitä saa vetää perässä 100 km/h.

JARRULLISET PERÄKÄRRYT

Jarrulliset peräkärryt 2000 kg kokonaispainolla, lavakoossa 185×410 cm. Painojakauma aina neljälle tasapainotetulle 14″ alumiinivanteelle C-kantavuusrenkaalla. RS Pro jarrullinen peräkärry sopii koneiden kuljetuksiin, kahdelle kelkalle ja moneen muuhun käyttötarpeeseen.

Lisävarusteet

Tärkeimmät peräkärryn lisä- ja turvallisuusvarusteet. Jos etsit peräkärryn renkaita, kuomua, nokkapyöriä tai muita varaosia, ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.

Jarruton ja jarrullinen peräkärry ovat samaa suunnittelua

Jarrullinen peräkärry on juuri nyt ennakkomyynnissä. Suunnittelultaan peräkärryt ovat identtisiä, mutta eri ominaisuuksilla varustettuja. Jarrullisessa mallissa on kaikki samat varusteet ja maalaus kuin jarruttomassa peräkärryssä. Molemmissa peräkärryissä käytämme tasapainoitettua 14″ alumiinivannetta, joten maavaraa on aina riittävästi. Jaxal kuomut ovat kuuluneet tuotteisiimme peräkärryvalmistuksen alusta saakka. Jaxal on laadukas kuomu, jolla on aina 3 vuoden halkeamattomuustakuu. Kaikki peräkärrymme valmistetaan Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Materiaalit ja komponentit tulevat lähimaastosta Etelä-Pohjanmaalta. RKKTrailer peräkärry on aina vahva kotimainen valinta.

Jarruttomat ja jarrulliset peräkärryt ja kuomukärryt ovat kuuluneet valmistussuunnitelmaamme jo yli 15 vuotta. Valmistamme vain RS Pro mallistoa. Jos peräkärryn tai lisävarusteiden hankinta on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää kärryistä!

"Tarvitsen peräkärryn mutta en kuomua, saako sen myöhemmin asennettua?"

Tottakai. Kaikkiin jarruttomiin sekä jarrullisiin peräkärryihin saa kuomun jälkikäteen asennettua. Toisaalta kuomu on myös helppo irrottaa peräkärrystä, joten sinun ei tarvitse valita vain toista mallia. Kuomukärry on hyvä olla olemassa tarpeen tullen ja se kestää parhaimmillaan kymmenien vuosien käyttöä.

Rs pro peräkärrymallisto valmistetaan vain full led takavaloilla. Takavalopalkki on poistettu kokonaan.

Täysin uudenlainen peräkärry

Oletko jo tutustunut RS Pro -peräkärrymallistoon? RS Pro on vuonna 2022 julkistettu täysin uudenlainen peräkärry. Kärryssä yhdistyy käytettävyys, laatu ja ulkonäkö. Käytämme peräkärryissä vain parhaita komponentteja ja laadukkaimpia materiaaleja. Toimimme yhteistyössä valmistuspuolella vain alan kokeneimpien yritysten kanssa.

Kotimainen peräkärry on aina järkivalinta. Perheyrityksemme valmistaa tuotteet Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Kuljetusalalta meillä on yli 30 vuoden kokemus, joka jatkuu edelleen tänä päivänä.

Katso malliston esittely tästä.

JARRUTTOMAT JA JARRULLISET PERÄKÄRRYT JA KUOMUKÄRRYT ON VALMISTETTU SUOMESSA

JARRUTTOMAT JA JARRULLISET PERÄKÄRRYT JA KUOMUKÄRRYT OVAT SUOMALAISTA LAATUTYÖTÄ

Kotimaisuus on meille tärkeä asia. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Alajärvellä, komponentit ja materiaalit toimitetaan myös lähistöltä. Tuotanto, joka on lähellä toimittajia mahdollistaa myös erinomaisen laatuseurannan ja ylläpidon.

Peräkärryn valintaopas: näin löydät sopivan kokoisen ja tyyppisen kärryn tarpeisiisi

Auton peräkärryn valinta voi olla haastava tehtävä, sillä tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja eri kokoisista ja tyylisistä kärryistä. Oikean peräkärryn löytämiseksi on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja käyttötarkoitus sekä varmistaa, että kärry sopii kantavuudeltaan haluttuun tarkoitukseen. Lisäksi peräkärryn tyyppi, rakenne, vetotapa ja mahdolliset lisävarusteet vaikuttavat valintaan ja käyttömukavuuteen. Tämän oppaan avulla saat vinkkejä tarpeisiisi sopivan kokoisen ja tyyppisen peräkärryn löytämiseen. Meiltä saat myös ammattitaitoista apua ja lisätietoa oikeanlaisen peräkärryn valintaan – ota yhteyttä, niin vastaamme kysymyksiinne ja autamme eteenpäin laadukkaan ja kestävän peräkärryn hankinnassa.

Peräkärryn tyyppi ja rakenne

Peräkärryn valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota sen rakenteeseen ja kestävyyteen. Hyvälaatuinen rakenne takaa pitkän käyttöiän ja käyttäjäystävällisyyden. RKKTrailer -peräkärryjen suunnittelussa ja valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota loppukäyttäjän tarpeisiin, peräkärryn kestävyyteen sekä asialliseen ulkonäköön. Lisämukavuutta tuo esimerkiksi vahvat lokasuojat lisätuennalla, jotka toimivat myös tukevana askelmana. Peräkärryissämme on laadukkaat full LED-valot sivuilla ja hitsatulla ja kuumasinkityllä rungolla on 10 vuoden takuu. Peräkärryjemme runko- ja lavarakenne sekä komponentit ovat markkinoiden parhaita. Korkean laadun varmistamiseksi teemme yhteistyötä ainoastaan alan johtavien ja kokeneimpien toimittajien kanssa. Valikoimassamme on neljä korkealaatuista peräkärryä kuomulla tai ilman. Sekä kuomulliset että kuomuttomat peräkärrymme on saatavilla yksi- tai kaksiakselisena. Kukin peräkärry tulee korkealaatuisilla vakiovarusteilla, kuomukärryissä vakiona on myös itselukitseva tuulihaka. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta loppuun Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

Peräkärryn koko

Ensimmäinen askel peräkärryn valinnassa on määrittää tarvittava koko. Peräkärryjen koot vaihtelevat pienistä kärryistä aina suuriin lavettikärryihin asti. Koon valintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten kuljetettavan tavaran määrä ja mitat sekä käytettävä vetokalusto. Pienempien tavaroiden kuljettamiseen riittää yleensä pienempi peräkärry, jota on helppo käsitellä ja joka pysyy hyvin hallinnassa ajon aikana. Suurempia tavaramääriä tai esimerkiksi rakennustarvikkeita kuljetettaessa kannattaa harkita suurempaa kärrymallia, jossa on enemmän tilaa kuormalle. Kun arvioit tarvitsemasi peräkärryn kokoa, muista myös ottaa huomioon mahdolliset tulevat tarpeet. Jos tiedät, että kuljetustarpeesi saattavat kasvaa tulevaisuudessa, kannattaa harkita hieman suuremman kärryn hankkimista jo etukäteen.

Käyttötarkoitus ja tarpeet

Toinen tärkeä tekijä peräkärryn valinnassa on sen käyttötarkoitus ja omat tarpeet. On tärkeää miettiä, millaisia tavaroita aiot kuljettaa peräkärryllä ja millaisissa olosuhteissa sitä tullaan käyttämään. Esimerkiksi jos aiot kuljettaa raskaita tai suuria esineitä, kannattaa valita peräkärry, joka on vahvasti rakennettu ja kestää painavaa kuormaa. Lisäksi jos tiedät ajavasi epätasaisilla teillä tai maastossa, kannattaa panostaa peräkärryyn, jolla on parempi maavara ja iskunvaimennus. RKKTrailer-peräkärryissä on vakiona korotettu maavara sekä rengastus alumiinivanteilla. Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa käyttötarkoitukseen ja tarpeisiin ovat esimerkiksi sääolosuhteet (esim. Jaxal kuomu halkeamattomuustakuulla), erityiset turvallisuusvaatimukset (esim. riittävän vahvat ja hyvin sijoitetut sidontalenkit) tai mahdollisuus muuntaa kärry eri tarkoituksiin (esim. irrotettavat päätylaidat). Kerro meille tarpeistasi – kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua peräkärryn valinnassa.

Sopiva kuormauskapasiteetti

Kun valitset peräkärryä, on tärkeää ottaa huomioon sen kuormauskapasiteetti eli se, kuinka paljon painoa kärry voi turvallisesti kantaa. Kuormauskapasiteetti vaihtelee eri kärrymallien välillä, joten on tärkeää valita sellainen kärry, joka vastaa tarpeitasi. Ennen peräkärryn hankkimista on hyvä arvioida tyypillisimmät kuljetettavat tavarat ja niiden paino. On myös syytä muistaa, että kuormauskapasiteetin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota tasapainoon ja kuorman jakautumiseen peräkärryllä. Muista myös tarkistaa voimassa olevat lait ja määräykset koskien peräkärryn maksimikuormitusta. Tämän avulla voit varmistua siitä, että valitsemasi kärry täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset ja on turvallinen käyttää.

RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024