rkktrailer logo

Yritys.

RKK-TUOTANTO OY

Yrityksestämme

RKK-Tuotanto Oy on perustettu vuonna 1991. Liiketoiminta on kattanut vuosien saatossa useita toimialoja, aina metsäkoneiden lisälaitteiden kehityksestä erikoisperäkärryjen valmistukseen.

2020 -luvulla toimintamme on keskittynyt kolmeen eri osa-alueeseen.

RKK Innovaatiot ja kehitystyö

Hinaus Koskinen on luotettava ja arvostettu ympärivuorokautinen hinauspalvelu Etelä-Pohjanmaan, Suomenselän ja Keski-Suomen aluella. Kolmen auton kalustolla palvelemme henkilöautoja sekä raskasta kalustoa hinaus-, tiepalvelu ja pelastustehtävissä. Sukujuuret kuljetusalalla ulottuvat aina 1920 luvulle.

Virallisesti vuodesta 2009 alkaen RKKTrailer on valmistanut laadukkaita peräkärryjä. Yrityksellämme on laaja kokemus erilaisten peräkärryjen valmistuksesta O1, O2, O3 ja O4 luokista. Vuodesta 2022 lähtien valmistuksemme on keskittynyt täysin uuteen O1 -luokan RS Pro -mallistoon. RS Pro -mallisto on laajentumassa O2 luokan jarrullisiin peräkärryihin.

RKK-Tuotanto Oy kehittää paljon tuotteita kuljetusalan eri käyttötarkoituksiin. Viimeisimpänä innovaationa kehitimme hinaus- ja tiepalvelualalle uudenlaisen hinausdollyn. Lue lisää: RKK Hinausdolly

RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024