rkktrailer logo

Jaxal Itselukitseva Tuulihaka

Jaxal Itselukitseva Tuulihaka on kuomukärryn tärkein turvallisuusvaruste!

49,00 

Kuvaus

Jaxal Itselukitseva tuulihaka takaa kuomukärryn kuomun pysymisen ylhäällä lastauksen aikana.

– Helppokäyttöinen

– Asennusohjeet mukana

– Soveltuu lähes kaikkiin kuomumalleihin

– Saatavilla myös valmiiksi asennettuna uusiin peräkärryihin

 

 

Peräkärryn osien valinta: Miksi laadukas tuulihaka on tärkeä?

Peräkärryn osien valinta on tärkeä tekijä, kun halutaan varmistaa peräkärryn turvallisuus ja kestävyys. Yksi näistä keskeisistä osista on tuulihaka, joka varmistaa, että peräkärryn kuomu pysyy ylhäällä lastauksen aikana. Laadukas ja luotettavasti toimiva tuulihaka on tärkeää muun muassa turvallisuuden kannalta, jotta kärryn kuomu ei putoa päällesi. Lue alta lisää laadukkaan tuulihaan ominaisuuksista ja eduista. Jos sinulla on kysyttävää,
soita meille
ja autamme sinua valitsemaan sopivat lisävarusteet peräkärryysi. 

Tuulihaan rooli peräkärryssä

Peräkärryn osien ja lisävarusteiden valinta on tärkeää turvallisen kuljetuksen ja kuorman lastauksen varmistamiseksi. Laadukas, itselukitseva tuulihaka varmistaa, että kuomu pysyy vakaasti yläasennossa peräkärryä lastattaessa, jolloin lastaus voidaan suorittaa turvallisesti hankalissakin olosuhteissa, kuten kovassa tuulessa ja mäkisessä maastossa. RKKTrailerin valikoimasta löytyvä, itselukitseva
Jaxal tuulihaka
on edullinen ja laadukas lisävaruste, joka soveltuu lähes kaikkiin kuomumalleihin. Itselukitseva tuulihaka on turvallisuutensa lisäksi myös huomattavasti helppokäyttöisempi perinteisiin malleihin verrattuna, joissa kuomu pitää lukita ja avata joka kerta manuaalisesti. Tämä tuulihaka on myös kapea malliltaan, jolloin se ei vie turhaa tilaa kuomun sisällä. Jaxal itselukitseva tuulihaka on helppo käyttää sekä asentaa itse, mutta voimme myös asentaa sen valmiiksi uutena ostettuihin peräkärryihin. 

Huonolaatuisen tuulihaan riskit

Huono tai heikkolaatuinen tuulihaka voi aiheuttaa turvallisuusriskejä peräkärryn käytössä. Pahimmassa tapauksessa lukitus ei pidä ja kuomu putoaa päälle kesken peräkärryn lastauksen. Huonolaatuiset tuulihat voivat myös kulua nopeasti ja vaurioitua helposti. Ne saattavat olla valmistettu halvemmista materiaaleista, mikä heikentää niiden kestoa ja luotettavuutta. Tämän seurauksena ne voivat rikkoutua tai vaurioitua käytössä lyhyen ajan sisällä, mikä aiheuttaa ylimääräisä kuluja korjausten ja vaihtojen muodossa.

Valmistusmateriaalit takaavat laadun

Myymämme itselukitseva tuulihaka on
Jaxalin, Euroopan suurimman kuomuvalmistajan, tuote. Nämä tuulihaat suunnitellaan ja valmistetaan kestämään ankariakin sääolosuhteita. Lisäksi Jaxalin tuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä.  

Yhteenveto

Tiivistetysti voidaan todeta, että laadukas tuulihaka on tärkeä peräkärryn ominaisuus, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen peräkärryn lastauksen. Itselukittavuus on ominaisuus, jota ei tuulihaoissa ole aiemmin löytynyt, ja tämä tuote onkin ensimmäinen laatuaan. Itselukittava tuulihaka siis vaikuttaa suoraan perävaunun käyttömukavuuteen ja -turvallisuuteen. Mikäli sinulla on kysyttävää tästä tai muista saatavilla olevista lisävarusteista, ota meihin yhteyttä, niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa oikeiden tuotteiden valitsemisessa.

 

RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024