rkktrailer logo

Peräkärryn lisävarusteet ja varaosat.

Jaxal itselukitseva tuulihaka

49,00 €
Jaxal itselukitseva tuulihaka on tärkeä peräkärryn lisävaruste

RKK Rengasdolly autolle - Hinausdolly

449,00 €

RKK Kuomunkevennin

199,00 €

RKK Kuomunkevennin on peräkärryn tärkeä lisävaruste jos kuomu on raskas

Peräkärryn lisävarusteet ja varaosat

RKKTrailer peräkärryissä on todella kattavat vakiovarusteet, mutta lisävarusteille on aina tilaa. Tarvittavat lisävarusteet saat tilattua meiltä. Jos etsit jotain tiettyä varaosaa tai lisävarustetta, ota yhteyttä ja selvitämme saatavuuden.

Jaxal itselukitseva tuulihaka on kuomukärryn tärkein lisävaruste turvalliseen käyttöön

Kuomullinen peräkärry ilman lisävarusteita, kuten itselukitsevaa tuulihakaa, on jopa vaarallinen käyttää. Pelkkä tuulen puuska, mäkinen lastausalue tai lumen paino voi pudottaa yllättäen kuomun alas. Kuomujen saranasetissä on yleensä salpa, jolla kuomun saa lukittua yläasentoon, mutta se helposti lipsahtaa pois paikoiltaan tai useimmiten UNOHTUU KOKONAAN.

Itselukitsevan tuulihaan ansiosta sinun ei tarvitse erikseen lukita kuomua, sillä se lukittuu automaattisesti. Kun haluat vapauttaa kuomun lukituksesta, se onnistuu yhtä salpaa vetämällä. Jaxal itselukitseva tuulihaka on siis helppokäyttöinen eikä se vie turhaa tilaa kuomussa. Tilaa tuulihaka ja muut peräkärryn lisävarusteet ja varaosat soittamalla, Whatsapilla tai sähköpostilla.

rkk rengasdolly hinausdolly towing dolly

RKK Rengasdolly on autojen siirron paras työkalu

RKKTrailerin lisävarusteisiin ja varaosiin kuuluu myös tuote peräkärryjen ulkopuolelta. Hinaus Dolly on kehittelemämme tuote hinausautoihin ja korjaamoille autojen siirtoon. Jos autossa on esimerkiksi renkaita jumissa, dollylla voi ilman tunkkia nostaa renkaan ilmaan ja auto saadaan siirrettyä hinausauton lavalle tai muuhun sopivaan paikkaan.

Dollyt ovat käytössä Hinaus Koskinen hinausautoissa.

RKK Kuomunkevennin

RKK Kuomunkevennin on helpottava lisävaruste kuomukäryyn. Etenkin suuret kuomut saattavat painaa todella paljon, jos päällä on esimerkiksi märkää lunta. Silloin kuomun ylös nostaminen voi olla aito urheilusuoritus.

Kuomunkevennin nostaa kuomua n. 1/4 matkasta ja loput on helppo nostaa itse kevennettynä hyvästä lähtöasennosta.

Kuomunkevennin on helppo asentaa ja se sopii lähes kaikkiin kuomukärryihin. Kysy lisää ottamalla yhteyttä.

RKK Kuomunkevennin on peräkärryn tärkeä lisävaruste jos kuomu on raskas

RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024