rkktrailer logo

RS 3500 PRO 1-aks Jarruton peräkärry

Täysin kotimainen, markkinoiden laadukkain ja jykevin peräkärry!

 • Lavan pituus: 350 cm
 • Lavan leveys: 150 cm
 • Laitakorkeus: 40 cm
 • Kokonaispaino: 750 kg (+75 kg)
 • Kantavuus 430 kg (+75 kg)
 • Hitsattu runko 10 vuoden takuulla
 • Markkinoiden paras Parabel -lehtijousiakselisto iskunvaimentimilla
 • Takuu 2 vuotta

Esimerkkirahoitus 170 € kk (24kk – Viimeinen erä 0 % suurempi)

3400,00 

Kuvaus

Jarruton ja kippaava peräkärry monipuoliseen kuljetukseen. Kaikki kuvassa näkyvät varusteet kuuluvat vakiona RS Pro -mallistoon.

RS 3500 PRO 1-aks Jarruton peräkärry – tekniset tiedot

Runkorakenne

Jykevä hitsattu runko 10 vuoden takuulla. Hitsauksen jälkeen runko on kuumasinkitty uppokastamalla.

Akselisto ja jousitus

Navat ja laakerointi tuplakantavuudella, 750 kg per napa. Jousituksena markkinoiden paras Parabel -lehtijousitus iskunvaimentimilla. 14- tuumaiset alumiinivanteet korkealla rengasprofiililla tasapainoitettuna.

Korirakenne

Lisätuetut laidat SSAB -teräs 2mm. Laitamateriaali on sinkittyä terästä, pulverimaalattu efekti-tummanharmaaksi ”vasara” maalilla. Järeät laitalukot sivuille sijoitettuna.

Lokasuojat

Vahvat alumiiniturkkilevy -lokasuojat lisätuennalla. Lokasuoja kestää oikeasti painoa ja toimii tukevana askelmana.

Valot

Valot on huolellisesti suojattuna alta, sivuilta, päältä ja edestä. Kaikki peräkärryn valot ovat FULL LED -valoja. Takavalojen sähköt kulkevat runkoputken sisällä suojassa. Peräkärryissä on 13 napainen pistoke.

Maastokyky

Takavalopalkin poisto, isompi alumiinivanne ja korkea rengasprofiili tuo peräkärryyn huomattavasti lisää korkeutta. Näin pärjäät maastossa paremmin.

Vakiovarusteita

Kaikki kuvassa näkyvä, kuten lisätuettu nokkapyörä, kippi kaasujousella, vahvistettu takalaita, takalaidan ketjut, tukijalat, itselukitseva tuulihaka, maalaus, alumiinivanteet, LED valot ym…

Ulkonäkö on otettu myös huomioon, peräkärrystä välittyy ammattimaisuus. Peräkärry toimii myös mainiosti liikkuvana brändin edustajana yritykselle.

 

 

 

 

 

Pieni peräkärry RKKTrailerilta

 

Pieni peräkärry on erityisen hyödyllinen silloin, kun tarvitset ylimääräistä tilaa puutarhajätteiden, puutarhatyökalujen/koneiden, polkupyörien ym. isompien esineiden kuljettamiseen. Sen avulla voit kuljettaa nämä tavarat helposti ja turvallisesti paikasta toiseen.

 

Pienen peräkärryn kompakti koko tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon erilaisiin tarpeisiin. Se vie vain vähän tilaa autotallissa tai pihalla, eikä sen siirtäminen ja vetäminen tuota suurta tuskaa.

 

Lisäksi pienen peräkärryn käyttö on helppoa. Se voidaan kiinnittää nopeasti auton vetokoukkuun ilman suuria ponnisteluja. Kevyen rakenteensa ansiosta sitä on myös helppo liikutella käsin pihapiirissä tarpeen mukaan.

 

Pienessä peräkärryssä voi olla myös muita käteviä ominaisuuksia, kuten irrotettavat laidat tai taittuvat takavalot. Nämä ominaisuudet tekevät peräkärryn käytöstä entistäkin monipuolisempaa ja mukavampaa.

 

RKKTrailerin

RS 3500 PRO peräkärry on jarruton ja soveltuu kokonsa puolesta monenlaiseen käyttöön.

 

Tutustuthan myös muihin

peräkärry

-valikoimaamme, meiltä löytyy jarruttomat peräkärryt kuomulla sekä ilman. Tarvittaessa,

rahoituskin

onnistuu!

 

 

Jarruton peräkärry

Jarruttoman peräkärryn suurin sallittu vetomassa on puolet vetoauton omasta massasta, mutta enintään 750 kg. Vetoauton ja peräkärryn painojen tasapaino on myös otettava huomioon, jotta ajoneuvon hallinta säilyy optimaalisena. Jos olet hankkimassa tai käyttämässä jarrutonta peräkärryä, varmista aina sen vetomassan olevan alle puolet vetoauton omasta massasta ja enintään 750 kg.

 

Kevyt peräkärry on helppo siirreltävä

Kevyet peräkärryt ovat käteviä monissa tilanteissa, kuten muutossa tai suurempien tavaroiden kuljettamisessa. Kevyt rakenne tekee myös peräkärrystä helpon kiinnittää auton perään ja irrottaa tarvittaessa. Kevyitä ja jarruttomia peräkärryjä on saatavilla eri kokoisina ja painoisina RKKTrailerilta, joten voit valita tarpeisiisi sopivan mallin. Kun etsit kevyttä peräkärryä, kannattaa kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. On myös hyvä varmistua siitä, että ajoneuvolla on riittävä vetokyky kyseisen peräkärryn kuljettamiseen.

Kevyt ja pieni peräkärry monipuolinen apuväline

Pieni peräkärry tarjoaa kätevän tavan kuljettaa erilaisia esineitä ja tavaroita helposti paikasta toiseen.

 

Yksi perinteinen käyttötarkoitus peräkärrylle on tietenkin puutarhatöissä. Se on erinomainen apuväline esimerkiksi nurmikon leikkaamisen jälkeen syntyneen ruohosilpun tai oksien keräämiseen ja kuljettamiseen esim. jäteasemalle.

 

Kevyt peräkärry on myös loistava valinta kodin remontointiin tai muuttoon liittyviin tehtäviin. Sen avulla voit kuljettaa huonekaluja, rakennusmateriaaleja ja muita isoja esineitä ilman suuria ponnisteluja.

 

Kevyt peräkärry voi myös olla hyödyllinen matkoilla tai lomalla. Voit käyttää sitä esimerkiksi teltan, leirinuotion tarvikkeiden tai polkupyörien kuljettamiseen. Se on myös kätevä apuväline ranta- tai mökkireissuilla, kun haluat kuljettaa mukana paljon tavaroita.

 

Sen avulla voit säästää aikaa ja vaivaa suurten esineiden siirtelyssä sekä vähentää rasitusta selälle ja muille kehon osille. Pieni ja kevyt peräkärry osoittautuu siis erittäin hyödylliseksi apuvälineeksi monissa erilaisissa tehtävissä.

 

Jarruttoman peräkärryn edut

 

 • Jarruttomien peräkärryjen käyttö on yleensä helpompaa kuin jarrullisten kärryjen. Koska jarrujärjestelmää ei tarvitse huoltaa tai säätää, käyttöönotto ja käsittely ovat vaivattomampia.
 • Jarruttomat peräkärryt ovat kevyempiä kuin jarrulliset vastineensa. Tämän ansiosta ne kuluttavat vähemmän polttoainetta ja niiden vetokyky voi olla suurempi verrattuna samankokoisiin jarrullisiin kärryihin. Kevyempi rakenne tekee myös kääntymisestä helpompaa ja ajoneuvon hallinnasta vakaamman.
 • Jarruttomat peräkärryt ovat yleensä edullisempia kuin jarrulliset kärryt. Jarrujärjestelmän puuttuminen vähentää kustannuksia sekä hankinnassa että ylläpidossa. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon esimerkiksi pienyrityksille tai kotitalouksille, jotka tarvitsevat peräkärryä satunnaisesti.

 

Kaiken kaikkiaan jarruttomat peräkärryt tarjoavat monia etuja käyttöön ja talouteen liittyen. Niiden helppokäyttöisyys, keveys, yhteensopivuus eri autojen kanssa sekä edullisuus tekevät niistä houkuttelevan valinnan monelle käyttäjälle.

 

Tutustu

RKKTrailerin

valikoimaan jarruttomista peräkärryistä, jotka ovat rakenteeltaan todella kestäviä ja jotka valmistetaan alusta loppuun Alajärvellä. Älä epäröi

ottaa yhteyttä

, mikäli sinulla herää kysyttävää!

</div

RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024