rkktrailer logo

RKKTrailer jarrulliset peräkärryt 10 vuoden runkotakuulla.

RS 4000 PRO 2-aks 2000 kg Jarrullinen Peräkärry

6 400,00 €

Jarrullinen peräkärry 2000 kg kokonaispainolla telikärry

RS 4000 PRO 2-aks 2000 kg Jarrullinen kuomukärry

7 800,00 €

Jarrullinen kuomukärry 2000 kg kokonaispainolla telikärry
RS pro peräkärrymalliston sähköjohdot kulkevat rungon sisällä suojassa.

RS 4000 Pro jarrullinen peräkärry on nyt ennakkotilattavissa

RS 4000 Pro jarrullinen peräkärry on tyyliltään ja suunnittelultaan vastaava kuin jarruton malli, mutta lavakoossa 185×410 cm. Laitakorkeus myös jarrullisessa kärryssä on 40 cm. Saatavilla musta Jaxal Maxi kuomu 125 cm itselukitsevalla tuulihaalla.

Jarrullinen peräkärry sopii mainiosti erilaisten koneiden, laitteiden tai moottorikelkkojen kuljetukseen. Kallisarvoinen laitteesi ansaitsee markkinoiden laadukkaimman peräkärryn. Kattavat vakiovarusteet ja erinomaiset käytettävyyden ratkaisut tekevät RKKTrailerin jarrullisesta peräkärrystä todella mieluisan vedettävän. Kysy lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä, joko soittamalla, Whatsapilla tai sähköpostilla.

Jarrullisia peräkärryjä on paljon erilaisia

Jarrullista peräkärryä tarvitsee moneen eri käyttötarkoitukseen ja niitä onkin lukemattomia malleja myynnissä eri valmistajilta. Mikä tekee RKKTrailer -peräkärrystä markkinoiden parhaan? Se, että emme tingi yhdessäkään komponentissa tai materiaalissa, emmekä jousta ratkaisujen parissa. Peräkärry on suunniteltu ja valmistettu kuin tekisimme jokaisen tuotteen itselle käyttöön. Omaan käyttöön ei kelpaa muu, kuin paras.

Jykevä ja lisätuettu

Peräkärryn korirakenne, laidat ja lokasuojat ovat kaikki tavallista vahvempaa sinkittyä terästä. Rakenteita on myös lisätuettu, joten peräkärry on yhtä jykevää pakettia koko matkalta. Vankka runko on hitsattu ja kastamalla upposinkitty, myönnämme rungolle 10 vuoden takuun. Jarrullisen peräkärryn aisa on vahvarakenteinen ja kestävä. Vahvat kippilukot pitävät huolen siitä että aisa ei rasitu maantiellä heitoissa.

Jarrullinen peräkärry on kestävä

Jarrullinen peräkärry on usein vuosikymmenten hankinta, joten kannattaa harkita tarkkaan mistä sen hankkii. Peräkärryt vaativat jarrullisina kuitenkin ajoittain huoltoa ja kahden vuoden välein katsastusta. Yleisin huollettava osa peräkärryissä on jarrut. Meiltä saat kaikki varaosat jarrullisiin ja jarruttomiin peräkärryihin joko katsastusta varten tai yleiseen kunnon ylläpitoon. Ota yhteyttä ja kysy varaosia kärryysi.

RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024