rkktrailer logo

RKKTrailer jarruttomat peräkärryt 10 vuoden runkotakuulla.

RS 3500 PRO 1-aks Jarruton Peräkärry

3 400,00 €

RS 3500 PRO 2-aks Jarruton Peräkärry

4 100,00 €

RS 3500 PRO 1-aks Jarruton Kuomukärry

4 330,00 €

RS 3500 PRO 2-aks Jarruton Kuomukärry

5 030,00 €

Rs pro peräkärrymalliston akselisto on vahva ja kestävä
rkktrailer peräkärry kippiasennossa

Markkinoiden kestävin jarruton peräkärry

RS 3500 Pro jarruton peräkärry on markkinoiden kärkituote kun puhutaan kuomukärryistä ja lavakärryistä. Lavakoko 150×350 cm on monipuolisesti palveleva ja 40 cm laitakorkeus usein riittävä korkeallekkin tavaralle Jaxal kuomun kanssa. Kaikissa jarruttomissa kuomukärryissä on aina vakiovarusteena Jaxal itselukitseva tuulihaka, sillä emme tingi turvallisuudesta.

Jarrutonta peräkärryä voi käyttää moneen tarkoitukseen, se soveltuu mm. kelkkakärryksi, mönkijälle, ruohonleikkurille, motocross -pyörälle tai muille laitteille. Peräkärryjämme on käytössä paljon myös verkko- ja tuulivoimayhtiöillä, rakentajilla, urakoitsijoilla ja metsäpuolella. Etenkin korkea maavara on iso etu muihin peräkärryihin verrattuna.

Vakiovarusteet ovat kattavat, tukijaloista irroitettavaan etulaitaan. Kun ostat meiltä peräkärryn, se on kuvan mukainen.

Karkeassa maastossa on tärkeä että peräkärryllä on maavaraa, siksi myös jarruton peräkärry on saanut alleen tasapainoitetut 14″ alumiinivanteet korkean profiilin renkailla. Tämä yhdistettynä takavalopalkin poissaoloon varmistaa sen että peräkärry tulee ehjänä reissulta takaisin.

Kun peräkärry on laadukas, sitä on mieluisa käyttää. Ota yhteyttä ja kysy lisää peräkärryistä soittamalla, Whatsapilla tai sähköpostilla.

Autosi arvoinen peräkärry

Jarruttoman peräkärryn tai kuomukärryn pitää olla myös näyttävän näköinen. Moni yritys tarvitsee peräkärryä päivittäin, joten se toimii edustavana ja liikkuvana mainoksena. Näyttävä vetokalusto kuuluu myös yksityisasiakkaille.

Tyylikkään auton vetokoukkuun kiinnität mielelläsi RKKTrailer -peräkärryn, sillä yhdistelmästä tulee todellakin katseet kääntävä.

RKKtrailer jarruton peräkärry kuomulla teliakseli

Jarruttoman peräkärryn edut

Jarruton peräkärry on loistava valinta, jos laitteet tai kuormat eivät ole raskaita. Jarrutonta peräkärryä ei tarvitse katsastaa lainkaan ja sitä saa vetää perässä 100 km/h.

 

RKKTrailerin jarruttomassa peräkärryssä on myös äärimmäinen kestävyys, sillä akselisto, runko- ja korirakenne ovat kaikki todella jykeviä. Voit huoletta ajaa täydellä kuormalla vaikka päivittäin, kärry ei sitä tule moittimaan.

Toimitamme peräkärryjä ympäri Suomen

Toimitamme usein peräkärryjä kotiintoimituksella, lisäksi RKKTrailer noutopiste sijaitsee Nurmijärvellä Comarcon Oy:llä. Tilaa omasi ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse, Whatsapilla tai sähköpostilla.

Jarruton peräkärry – käytännön hyödyt

Jarruton peräkärry on monille autoilijoille ja harrastajille käytännöllinen ja kustannustehokas ratkaisu erilaisiin kuljetustarpeisiin. Sen yksinkertainen rakenne, keveys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin satunnaiseen kuin säännölliseenkin käyttöön. 


Tässä artikkelissa tarkastelemme jarruttoman peräkärryn tarjoamia hyötyjä eri näkökulmista, kuten edullisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, kestävistä malleista, monipuolisista käyttökohteista sekä kevyen rakenteen tuomasta polttoainetehokkuudesta. Lisäksi pohdimme, miksi jarruton peräkärry voi olla juuri sinun autosi arvoinen hankinta.


Jarruttoman peräkärryn määritelmä


Jarruton peräkärry on ajoneuvon perään kiinnitettävä kuljetusväline, joka ei sisällä omaa jarrujärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että sen pysähtyminen ja hidastaminen riippuvat täysin vetoauton jarruista. Jarruttomat peräkärryt ovat yleensä kevyempiä ja yksinkertaisempia rakenteeltaan kuin jarrulliset mallit, mikä tekee niistä suosittuja erityisesti kotitalous- ja pienimuotoisissa kuljetustarpeissa.


Lainsäädännössä jarruttomille peräkärryille on asetettu tiettyjä rajoituksia, kuten maksimipaino (yleensä 750 kg) ja nopeusrajoitukset. Näiden sääntöjen noudattaminen on tärkeää turvallisuuden takaamiseksi sekä mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jarruton peräkärry soveltuu erinomaisesti esimerkiksi puutarhajätteen, rakennusmateriaalien tai pienten ajoneuvojen kuljettamiseen lyhyillä matkoilla.


Ymmärtämällä jarruttoman peräkärryn ominaisuudet ja käyttörajoitukset voit varmistaa, että valitset oikeanlaisen kärryn tarpeisiisi sekä käytät sitä turvallisesti ja tehokkaasti. Edullisuus ja helppokäyttöisyys

Jarruton peräkärry on usein huomattavasti edullisempi vaihtoehto verrattuna jarrullisiin malleihin. Tämä johtuu yksinkertaisemmasta rakenteesta, joka vähentää valmistuskustannuksia ja tekee peräkärrystä kevyemmän. Edullinen hankintahinta tekee jarruttomasta peräkärrystä houkuttelevan valinnan erityisesti satunnaiseen käyttöön tai pienempiin kuljetustarpeisiin. 


Helppokäyttöisyys on toinen merkittävä etu. Jarruttoman peräkärryn kiinnittäminen autoon on nopeaa ja vaivatonta, eikä käyttäjän tarvitse huolehtia monimutkaisista jarrujärjestelmistä tai niiden kunnossapidosta. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat mutkatonta käyttökokemusta ilman ylimääräisiä teknisiä haasteita. Yksinkertainen rakenne myös tarkoittaa vähemmän liikkuvia osia, mikä vähentää mahdollisten vikojen määrää ja pidentää peräkärryn käyttöikää. Huoltokustannukset pysyvät alhaisina, koska ei ole tarvetta tarkastaa tai vaihtaa jarruosia säännöllisin väliajoin. Näiden tekijöiden ansiosta jarruton peräkärry tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle sekä ajansäästöjä käyttäjälleen.


Markkinoiden kestävimmät jarruttomat peräkärryt


Kun puhutaan markkinoiden kestävimmästä jarruttomasta peräkärrystä, on tärkeää kiinnittää huomiota materiaalien laatuun ja rakenteen suunnitteluun. Parhaat mallit valmistetaan korkealaatuisista teräs- tai alumiiniseoksista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. 


Laadukkaat hitsaukset ja ruosteenestokäsittelyt takaavat, että peräkärry säilyttää toimintakykynsä vuosienkin käytön jälkeen. Meillä on tarjolla malleja, jotka ovat saaneet erinomaisia arvosteluja kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Näissä malleissa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet, kuten säädettävät kuormansidontapisteet ja helposti avattavat laidat. RS 3500 Pro jarruton peräkärry 


RS 3500 Pro jarruton peräkärry on markkinoiden kärkituote kun puhutaan kuomukärryistä ja lavakärryistä. Lavakoko 150×350 cm on monipuolisesti palveleva ja 40 cm laitakorkeus usein riittävä korkeallekkin tavaralle Jaxal kuomun kanssa. Kaikissa jarruttomissa kuomukärryissä on aina vakiovarusteena

Jaxal itselukitseva tuulihaka

, sillä emme tingi turvallisuudesta.


Karkeassa maastossa on tärkeä että peräkärryllä on maavaraa, siksi myös jarruton peräkärry on saanut alleen tasapainotetut 14″ alumiinivanteet korkean profiilin renkailla. Tämä yhdistettynä takavalopalkin poissaoloon varmistaa sen että peräkärry tulee ehjänä reissulta takaisin.


Kun peräkärry on laadukas, sitä on mieluisa käyttää.

Ota yhteyttä

ja kysy lisää peräkärryistä soittamalla, Whatsapilla tai sähköpostilla.


Monipuoliset käyttökohteet


Jarruttomat peräkärryt ovat erittäin monikäyttöisiä ja soveltuvat lukuisiin eri kuljetustarpeisiin. Yksi yleisimmistä käyttökohteista on kotitalouksien arjen askareet, kuten puutarhajätteiden, rakennusmateriaalien tai huonekalujen kuljettaminen. Kevyt ja helppokäyttöinen peräkärry tekee näistä tehtävistä huomattavasti vaivattomampia. 


Myös harrastajat hyötyvät jarruttoman peräkärryn tarjoamasta joustavuudesta. Esimerkiksi moottoripyörän, mönkijän tai veneen kuljettaminen onnistuu helposti, kun käytössä on oikeanlainen peräkärry. Monet mallit ovat suunniteltu niin, että ne voidaan mukauttaa erilaisiin kuormiin lisätarvikkeiden avulla, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia entisestään.


Yritykset ja ammattilaiset arvostavat jarruttomien peräkärryjen monipuolisuutta erityisesti kevyissä jakelu- ja logistiikkatehtävissä. Pienyritykset voivat käyttää niitä esimerkiksi työkalujen ja tarvikkeiden siirtämiseen työmaalta toiselle ilman suuria investointeja kalliimpiin ajoneuvoihin. Myös maataloudessa jarruton peräkärry voi olla korvaamaton apuväline pienten tavaraerien siirrossa tilan eri osissa. 


Näiden esimerkkien valossa on selvää, että jarruton peräkärry tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Sen monikäyttöisyys tekee siitä erinomaisen sijoituksen lähes kaikkiin kevyempiin kuljetustarpeisiin.


Kevyt rakenne ja polttoainetehokkuus

Yksi jarruttoman peräkärryn merkittävimmistä eduista on sen kevyt rakenne. Koska näissä peräkärryissä ei ole jarrujärjestelmää, ne ovat huomattavasti kevyempiä kuin jarrulliset mallit. Kevyempi paino tarkoittaa vähemmän kuormitusta vetoautolle, mikä parantaa ajoneuvon suorituskykyä ja vähentää polttoaineenkulutusta. Polttoainetehokkuus on tärkeä tekijä erityisesti niille, jotka käyttävät peräkärryä säännöllisesti tai pitkillä matkoilla. Kevyen rakenteen ansiosta vetoauto kuluttaa vähemmän polttoainetta, mikä tuo merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä. 


Tämä on ympäristöystävällinen valinta, joka auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja pienentämään ekologista jalanjälkeä. Kevyt rakenne tekee myös käsittelystä helpompaa niin maantiellä kuin varastoinnissakin. Peräkärryn siirtely paikasta toiseen onnistuu vaivattomasti ilman suurta fyysistä ponnistelua. Lisäksi kevyempi peräkärry on helpompi kytkeä ja irrottaa autosta, mikä lisää käyttömukavuutta erityisesti yksin liikuttaessa. 


Näiden ominaisuuksien ansiosta kevyt rakenne ja polttoainetehokkuus tekevät jarruttomasta peräkärrystä erinomaisen valinnan moniin eri tarpeisiin. Ne tarjoavat käyttäjälleen taloudellisia etuja sekä käytännön hyötyjä jokapäiväisessä käytössä.


Autosi arvoinen peräkärry

Kun valitset peräkärryä, on tärkeää ottaa huomioon myös sen yhteensopivuus vetoautosi kanssa. Jarruton peräkärry voi olla juuri se oikea valinta, joka täydentää autosi ominaisuuksia ja parantaa sen monikäyttöisyyttä ilman ylimääräistä rasitusta ajoneuvolle. 


Ensinnäkin jarruttoman peräkärryn keveys vähentää vetoauton jousituksen ja voimansiirron kuormitusta. Tämä tarkoittaa vähemmän kulumista ja pidempää käyttöikää autollesi. Lisäksi kevyt rakenne mahdollistaa paremman käsiteltävyyden ja vakauden ajossa, mikä lisää turvallisuutta erityisesti pitkillä matkoilla tai vaihtelevissa tieolosuhteissa. 


Toiseksi jarruton peräkärry on usein suunniteltu niin, että se ei vaadi merkittäviä muutoksia tai lisälaitteita vetoautoon. Tämä tekee asennuksesta yksinkertaista ja nopeaa, eikä sinun tarvitse huolehtia monimutkaisista sähköasennuksista tai muista teknisistä haasteista. Useimmat mallit ovat yhteensopivia yleisten vetokoukkujen kanssa, mikä lisää niiden käyttömukavuutta. 


Lopuksi on syytä mainita estetiikka: modernit jarruttomat peräkärryt ovat saatavilla tyylikkäällä muotoilulla ja eri värivaihtoehdoilla, jotka voivat täydentää autosi ulkonäköä. Laadukkaat materiaalit ja viimeistelyt takaavat myös sen, että peräkärrysi näyttää hyvältä vuosienkin käytön jälkeen. Moni yritys tarvitsee peräkärryä päivittäin, joten se toimii edustavana ja liikkuvana mainoksena. Tyylikkään auton vetokoukkuun kiinnität mielelläsi RKKTrailer-peräkärryn, sillä yhdistelmästä tulee katseet kääntävä.


Kaiken kaikkiaan jarruton peräkärry tarjoaa erinomaisen yhdistelmän toiminnallisuutta, taloudellisuutta ja tyyliä. Se on investointi, joka paitsi helpottaa arkea myös säilyttää autosi arvon pitkällä aikavälillä.


Jarruton peräkärry vs jarrullinen peräkärry

Kun harkitset peräkärryn hankintaa tai käyttöä, on tärkeää ymmärtää jarruttoman ja jarrullisen peräkärryn erot. Molemmilla tyypeillä on omat etunsa ja rajoituksensa, jotka vaikuttavat niiden sopivuuteen eri käyttötarkoituksiin.


Jarruton peräkärry


Jarruton peräkärry on yksinkertaisempi ja kevyempi vaihtoehto, joka ei sisällä omaa jarrujärjestelmää. Tämä tekee siitä edullisemman hankkia ja ylläpitää. Jarruttomat kärryt ovat yleensä pienempiä ja soveltuvat erinomaisesti kevyempien kuormien kuljettamiseen, kuten puutarhajätteen tai pienten rakennusmateriaalien siirtämiseen.

Tärkeimmät edut:

  • Edullisempi hankintahinta
  • Kevyt rakenne helpottaa käsittelyä
  • Pienemmät huoltokustannukset


Jarrullinen peräkärry


Jarrullinen peräkärry sisältää oman jarrujärjestelmänsä, mikä parantaa sen pysähtymiskykyjä erityisesti raskaita kuormia kuljetettaessa. Tämä tekee siitä turvallisemman vaihtoehdon pidemmille matkoille ja suurempien painojen kuljettamiseen. Jarrulliset kärryt ovat usein kalliimpia sekä hankinnassa että ylläpidossa, mutta ne tarjoavat lisäturvaa liikenteessä.


Tärkeimmät edut:

  • Parempi pysähtymiskyky raskaiden kuormien kanssa
  • Soveltuu paremmin pitkiin matkoihin ja vaativiin olosuhteisiin
  • Lainsäädännön mukainen mahdollisuus kuljettaa suurempia painoja (yleensä yli 750 kg)


Kumpi valita?


Valinta jarruttoman ja jarrullisen peräkärryn välillä riippuu pitkälti käyttötarpeistasi. Jos tarvitset kätevän ratkaisun satunnaisiin kevyisiin kuljetuksiin lyhyillä matkoilla, voi jarruton peräkärry olla oikea valinta sinulle. Toisaalta jos aiot kuljettaa raskaita kuormia säännöllisesti tai ajaa pitkiä matkoja vaihtelevissa olosuhteissa, kannattaa harkita jarrullista mallia sen tarjoaman lisäturvallisuuden vuoksi.Usein kysytyt kysymykset jarruttomasta peräkärrystä

Jarruttoman peräkärryn käyttöön liittyy monia kysymyksiä, jotka saattavat askarruttaa niin uusia kuin kokeneempiakin käyttäjiä. Tässä osiossa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, jotta voit käyttää peräkärryä turvallisesti ja tehokkaasti.


Mikä on jarruttoman peräkärryn maksimipaino?

Jarruttoman peräkärryn maksimipaino on yleensä 750 kg. Tämä rajoitus sisältää sekä kuorman että itse kärryn painon. On tärkeää tarkistaa vetoautosi rekisteriotteesta sallittu vetomassa, sillä se voi vaihdella eri ajoneuvojen välillä.


Miten nopeasti voin ajaa jarruton peräkärry kytkettynä?

Suomessa jarruton peräkärry kytkettynä ajoneuvon suurin sallittu nopeus on 80 km/h. Tämä nopeusrajoitus koskee kaikkia teitä ja olosuhteita, joten se tulee ottaa huomioon matkaa suunniteltaessa.


Tuleeko minun vakuuttaa jarruton peräkärry erikseen?

Kyllä, vaikka vetoauto yleensä kattaa liikennevakuutuksen osalta myös siihen kytketyn jarruttoman peräkärryn, suositellaan ottamaan erillinen vakuutus mahdollisten vahinkojen varalta. Tarkista vakuutusyhtiöltäsi sopivat vaihtoehdot ja kattavuudet.


Miten varmistan kuorman pysyvyyden kuljetuksen aikana?

Kuorman jakaminen ja kiinnittäminen ovat kriittisiä tekijöitä turvallisessa kuljetuksessa. Käytä aina asianmukaisia sidontavälineitä kuten kuormaliinoja tai verkkoja varmistaaksesi, että kuorma pysyy paikallaan koko matkan ajan. Kuorman oikea jakaminen auttaa myös tasapainottamaan kärryä ja parantaa ajoturvallisuutta.


Voinko käyttää jarrutonta peräkärryä talviolosuhteissa?

Kyllä voit, mutta talviolosuhteet asettavat omat haasteensa erityisesti pidon ja hallinnan suhteen. Varmista, että käytät hyväkuntoisia renkaita sekä noudatat erityistä varovaisuutta liukkailla teillä ajaessasi.


RKKTrailer sosiaalisessa mediassa

RKKTrailer | RKK-Tuotanto Oy | 2024